Fără categorie 15 octombrie 2018

Ceva haios…

Pentru ca ne-ati vazut asa cum ne-am vazut si noi, o intamplare misto nu ne strica.

Sa facea ca veneam…de fapt, chiar veneam, de la mare. Ne-am dus si noi, asa, peste zi, nici macar peste weekend. Hai sa scoatem copilu’, hai sa o „ardem” si noi pe romantic. Odata ajunsi pe litoral,  nicio treaba de „romance”, ne-a rupt capu’ asta mic. 🙂

Da-i cu restaurant, cazare buna, muci peste noapte, omleta la mic dejun. Stiti si voi, d-astea parintesti. Pe drumul de intoarcere, in masina, dragostea vietii mele rupea pe somn. Moment de liniste si, pac,  am zis sa mergem la un film. Asa ca, ce sa mai, buni stai cu nepotu’.

Am ajuns la film. Unul de Oscar, zic eu. Cu un baiat de-a ajuns pe luna, primul. Armstrong ii zice. Ma rog, misto rau filmul. Emotie, adrenalina, suspans, popcorn, inghetata. 

Problema a stat asa. Dupa jumatatea filmului mi-am dat seama ca doar noi doi, din toata sala mare si plina, aveam ochelarii 3D pe ochi, proiectia fiind alt D, dar sigur nu asta. Ce sa zic, am ras bine si a ramas secretul nostru pan’ acum. 😉

Concluzia: bucura-te de orice, asa cum ne-a bucurat omul ala de-a pus-o de-o aselenizare. Si datorita lui ne-am incurcat in „D” – uri, am evoluat, ne-am dezvoltat, ne-am si n-am. 

Atat am avut sa va zic. Pa! 🙂

Distribuie acest articol pe: