Tată de baieti 18 noiembrie 2016

Guru in ale…rahatului.

Venirea pe lume a unui copil este un motiv de bucurie. Daca este vorba despre propriul copil, sentimentele sunt incomensurabile.

Din acel moment viata se cam schimba. Evident, in bine.
Nu sunt eu cea mai ordonata persoana, asa ca dezordinea din casa imi aduce aminte, oarecum, de…mine ?.
Nu am o problema cu trezitul noaptea, somnul nu este punctul meu forte. Baita din fiecare seara a devenit un ritual de la care nu ne abatem, orice ar fi.
Toate filmele la care ne uitam au devenit de Oscar, rare si bune.
Ma rog, exemplele pot continua. Fiecare parinte are propriul sau ritm, experiente diferite.
Un lucru este cert. Nu mi-am imaginat vreodata ca subiectul principal din casa este unul atat de…placut. Caca, pentru ca despre asta este vorba. Mai precis culoarea, textura, de cate ori a facut etc.
Ce parinte nu cunoaste deja regulile unui caca de calitate: sa fie galben ca galbenusul unu ou de tara, bine legat exact ca mustarul cu dijon, musai sa lipseasca mucusul, iar cand apare firicel de verde sa strice paleta cromatica, fuga telefon la pediatra. Caci multe poate ascunde un caca verde: alergie la lactatele din meniul mamei, schimbarea sanilor de prea prea multe ori la o masa, etc. Si nu mai continui ca poate voi primi invite pe forumurile de specialitate acolo unde mamicile ma vor lua drept guru in ale…rahatului. ?
Una peste alta, sunt mandru de caca baiatului meu. Este superb, are personalitate si impune respect. ?

Distribuie acest articol pe:

Lasa un comentariu

 1. Alexa , 22 noiembrie 2016 la 20:23

  Daaa, numai dupa ce devii parinte intelegi ce inseamna ” caca bun” :))

 2. Mira , 25 noiembrie 2016 la 21:41

  O,daaa!Sunt mama unei fetite de 9 zile si am ajuns sa aplaud pampersul pentru ca fetita mea a facut un caca „bun” dupa 2 zile! Sau ca a ragait „frumos”!

 3. Erna , 12 mai 2017 la 3:37

  Teribil de frumos acest articol.Desi Copila Mea are 21 de ani, citind acest articol mi- a starnit sentimentul ca acel ” quality caca” s-a intamplat ieri.Chiar m-a facut sa zambesc cu placere ?

 4. radu , 13 mai 2017 la 21:17

  🙂

 5. Iulia , 15 aprilie 2019 la 16:05

  Ce dezamăgire… Chiar credeam ca am dat de un guru in caca să-mi zică și mie ce se întâmplă cu caca lui fiu-meu. Glumesc, chiar înțeleg perfect ce zici.