Lifestyle Tată de baiat 19 octombrie 2016

Supa crema de broccoli.

dsc06901

Cred ca as fi putut sa ma fac maestru bucatar. Si nu unul oarecare ci unul cu stele Michelin. Cel putin asta cred eu cand vad cu cata pasiune ma uit la o ceapa sau la o vanata. Si nu ma uit nevinovat ca orice gospodina, ci imi si bat joc de ele in fel si chip. Le incing, le fierb, le adulmec, le miros, exact cum face un Don Juan veritabil cu victimele sale. Le respecta. Caci la asta ma refer. Adela zice ca am pasiune, dar mai usor cu stelele. Si ca as avea mare noroc la… un popas eventual. Sa gatesc pentru cei ce s-au ratacit sau au ramas fara combustibil. Amabila, ce sa zic. Totusi de data asta m-a incurajat. A zis ca i-a placut chiar foarte mult. Cred ca este felul ei de a-mi spune sa imi fac mana pentru diversificarea baiatului.

Una peste alta, e nevoie de broccoli, cartofi, usturoi, ceapa, parmezan, smantana, sare si piper.

Pofta buna.

dsc06892 dsc06894

 

Distribuie acest articol pe:

Lasa un comentariu