Călătorii Fotografii 21 septembrie 2016

New York…

La capitolul impresionat nu stiu cum stau, dar la impresii sigur stau bine. Asadar, sa va zic, asa, pe puncte, ce m-a impresionat cel mai mult in New York:

 

WTC

La 9/11 memorial ai sentimentul acela apasator. E clar ca e locul care te incarca emotional si iti cam schimba mood-ul de “cat de fun e in New York”, dar e neaparat de vazut si bifat.

Soho

Un loc care respire prin toti porii. Nu e neaparat un cartier mare, dar e locul in care gasesti ceva de facut, fie ca esti genul artist sau genul turist. Printre atatea magazine, galerii de arta, restaurante, pizzerii si arta stradala, vei gasi ceva pe placul tau.

img_0205 img_4877 img_5196

West Village

Cartierul cu un sarm aparte, care reuseste sa fie luxos, fara sa fie opulent. La fel ca si in Soho, aici gasesti magazine pe saturate, de toate pentru toti si locuri in care poti lua linistit masa.

 

Staten Island

Nici nu stiu sa va zic ce anume m-a cucerit mai mult: insula in sine, care ofera o minunata vedere a Manhattan-ului sau drumul cu ferry pana acolo. Experienta cu ferry este, spun eu, de neratat, pentru orice turist.

Central Park

Locul ideal pentru o relaxare totala.

img_5210 img_5212

 

 

Distribuie acest articol pe: